Lomamökit

Meillä on oma lomaosake Levilla. Rivitalohuoneistoja kooltaan 60 m2. Alakerrassa on oleskelutupa, makuuhuone ja saunatilat, parvella vuodesohva ja sanky. Vuodepaikkoja on 6-7.

Varaukset ja lisätietoja Levirakasta.

Leville on helppo tulla. Lähin lentoasema on Kittilässä ja lähin rautatieasema autonpurkupaikkoineen Kolarissa. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä Levin alue on pohjoisin MMA:n lomakohteista. Latuverkostoa on yli 230 km, josta valaistu 23 km. Rinteitä on 36 ja hiihtohissejä 16. Lumilautailijoille löytyy half pipe ja lautailijoiden käytössä on myös oma hissi. Rinteiden väliin jäävillä jopa satoja metrejä leveillä alueilla voi laskea vapaasti yli metrin syvyisessä lumessa.

Lapset on otettu hyvin huomioon. Alueella on 5 lasten hissiä ja alle 7-vuotiaat kypärää käyttävät lapset saavat liikkua vanhempiensa seurassa ilmaiseksi myös pitkillä hisseillä.

Kesäaikaan Levi on vaeltajan ja luonnossa liikkujan paratiisi. Hyvin merkityt luontopolut ja vaellusreitit ovat turvallisia vasta-alkajallekin. Taukotupia ja tulentekopaikkoja on runsaasti. Kalastamisesta pitävä voi harrastaa Levillä mm. vetouistelua, heittokalastusta, ongintaa ja perhokalastusta.